2023 Ustalar Ligi

Formül Plastik ve diğer sponsorların desteğiyle gerçekleşen Ustalar Ligi ve Geleceğin Ustaları yarışmaları 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde ISK-SODEX Arena'da düzenlendi. Hem sektör profesyoneli ustalar, hem de geleceğin usta adayları yarışmalar ile hünerlerini sergileme fırsatı buldu.

 

ISK-SODEX Arena’da firmamız ve diğer sponsorlar tarafından sağlanan ekipmanlar ile Ustalar Ligi'nde 8 usta, zamanlama, doğru montaj, projeye uygunluk ve estetik değerlendirme kriterleri çerçevesinde kombi ve radyatör montajı, Geleceğin Ustaları yarışmasında ise meslek lisesi öğrencileri klima montajı gerçekleştirerek yeteneklerini sergiledi.

 

Ustalar Ligi’nde sponsor firmaların yetkililerinin ve alanında uzman isimlerin yer aldığı 5 jüri üyesinin değerlendirmeleri sonucu dereceye giren ustalara toplam 30 bin TL ödül takdim edilirken; Geleceğin Ustaları’nda sponsor firmalardan ve soğutma alanında uzmanlardan oluşan jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucu 1’inci ve 2’nci olan takımlara madalya ve hediye çeki, okullarına da klima ve plaket takdim edildi.

 

10.11.2023